Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási keretrendszer

A rendszer (kézikönyv) felhasználásának díja: 40.000.-Ft

(Külső értékelést igénybe vevők számára díjmentes)

A díj megfizetésével szerez jogosultságot a kézikönyv részeinek, vagy egészének felhasználására saját minőségbiztosítási rendszere kialakításához.

A megrendelőlap kitöltése után az Ön által megadott címre postázzuk a számlát a felhasználói díjról, és az összeg beérkezése után eljuttatjuk a kézikönyv szerkeszthető változatát a megadott e-mail címre.Töltse le kézikönyvünket!

(2020. július 1-től beadható felnőttképzési engedélyezési eljárásban már a megváltozott jogszabályi előírásokhoz is illeszkedik)

A teljes rendszer - néhány adat megadása után - megtekinthető:

Szervezet neve:*
Név:*
E-mail:*

Az adatvédelmi nyilatkozatot ITT éri el!

Szakértőink

Bertalan Tamás
Dr. Farkas Éva
Farkas Erika
Dr. Henczi Lajos
Nagy Zsolt
Rettegi Zsolt

Minőségbiztosítási keretrendszer és minőségügyi szakértői tevékenység

A felnőttképzés szervezeti és minőségügyi tanácsadás keretében kidolgoztuk a felnőttképzési jogszabályoknak megfelelő minőségbiztosítási rendszerünket. A rendszerünk eddig számos intézménynek nyújtott segítséget a jogszabályi követelmények értelmezéséhez és a saját rendszerük kialakításához. Eddig több mint ötven intézmény adaptálta az általunk kidolgozott rendszert.

Minőségbiztosítási keretrendszer

Az ADULTUS Felnőttképzést és Szakképzést Támogató Alapítvány a NYITOK Klaszterrel (Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter) együttműködve kidolgozta felnőttképzési minőségbiztosítási rendszerét. A minőségbiztosítási rendszer alapjául szolgált az a Bertalan Tamás és Rettegi Zsolt által 2004. óta fejlesztett, és több mint száz felnőttképzési intézményben bevezetett minőségbiztosítási rendszer, amely a minőségirányítási alapelveket, és a felnőttképzési folyamatok jellemzőit foglalja áttekinthető, könnyen adaptálható keretbe. A rendszer továbbfejlesztésében részt vett Nagy Zsolt felnőttképzési szakértő, a NYITOK Klaszterbizottság elnöke.

„Az általunk összeállított minőségbiztosítási (minőségirányítási) rendszer megfelel a felnőttképzési jogszabályokban meghatározott minőségügyi követelményeknek, különös tekintettel a minőségirányítási keretrendszerre vonatkozó elvárásokra."
Bertalan Tamás, Nagy Zsolt, Rettegi Zsolt

A rendszer kiemelendő előnye, hogy egységes szerkezetbe foglaltan tartalmazza azokat a tanácsokat, tippeket, információkat, és a rendszer működtetéséhez szükséges dokumentumsablonokat, mintákat, amelyek alapján a rendszert választó intézmény akár önállóan is adaptálni tudja saját intézményére. Ez a megközelítés, és maga a rendszer is már számos engedélyezési eljárásban vizsgázott kiválóan, és a bevezető intézmények visszajelzései rendkívül pozitívak.

További szolgáltatásaink

A regisztrált felhasználók közül azoknak, akik a rendszer bevezetéséhez szakmai, módszertani támogatást igényelnek a következő szolgáltatásokat ajánljuk:*
 • Csoportos felkészítés
 • 15.000 Ft/fő
 • 4 órás felkészítés
 • Helyszíni bevezetési/adaptációs tanácsadás
 • Egyedi árajánlat
 • Intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk.
 • Átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 80.000 Ft
 • Bevezetési audit
 • Egyedi árajánlat
 • Intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk.
 • Átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 90.000 Ft
*A rendszer bevezetéséhez, az engedélyezési eljárás során történő felhasználásához a fenti szolgáltatásokat nem kötelező igénybe venni.