ADULTUS
Felnőttképzést és Szakképzést Támogató Alapítvány

Magunkról

Alapítványunk célja a felnőttképzési és szakképző intézmények számára tájékoztatási, információs és szakmai szolgáltatások nyújtása. Ennek keretében szakértőink segítik az intézmények felkészülését a jogszabályoknak megfelelő működésre. Felkészítéseket szervezünk és tájékoztatási tevékenységet végzünk a  felnőttképzési, szakképzési tevékenység szakmai folyamatainak fejlesztés érdekében, különösen a programfejlesztés, tartalomfejlesztés, informatikai eszközökkel, alkalmazásokkal támogatott tanulás, mérés-értékelés területén.

A felnőttképzési intézmények igénybe vehetik az általunk kidolgozott minőségirányítási rendszert.

Az Alapítvány elkötelezte magát a hátrányos helyzetűek segítése mellett. Kiemelt figyelmet fordítunk az informatikai alkalmazások, eszközök felhasználására az esélyegyenlőség biztosításában.

Ennek egyik területe az idősek számára szervezett képzési- és közösségi programok (Szenior Életfa Program), melyekkel csökkenthető a korukból és a társadalmi helyzetükből eredő hátrányuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a hátrányos helyzetűek informatikai kompetencia-fejlesztésére, bevezetésükre a digitális világba.

Tájékoztatási tevékenységünket műhelymunkák, konferenciák keretében, és online tájékoztatási eszközök felhasználásával végezzük. Törekszünk a céljainkhoz illeszkedő pályázatok felkutatására, és megismertetésére azokkal az intézményekkel, akik tevékenységükhöz, céljaik megvalósításához külső forrásokat szeretnének igénybe venni.

Az Alapítvány kuratóriumát felnőttképzési, szakképzési és informatikai szakemberek, szakértők alkotják.

 

Adatok:

Név: "Adultus" a Felnőttképzést és Szakképzést Támogató Alapítvány

Cím: 1081 Budapest, Szilágyi u 3. 1/3., telefon: (1) 239-4653, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartási szám: 14-1-0003202

Adószám: 18784794-1-42

Bankszámla szám: 11743095-20015628

Kuratórium:

Elnök: Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő

Társelnök: Szabó László informatikai szakértő

 

Tagjai:

Dr. Farkas Éva felnőttképzési szakértő

Rettegi Zsolt felnőttképzési szakértő

Sárik Zoltán szakképzési szakértő